Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
170.00 €

Madhësia

100ML 055

Sasia

Apliko

Të zbathur mes sharmit dhe misterit të zjarrit në një kamp të shkretë. Shënimet e ngrohta, sensuale të një nate të çuditshme në shkretëtirë; aroma pikante; fuqia evokuese e trëndafilave; dhe fuqia stërgjyshore dhe siguruese e mjaltit: të gjithë festohen në fuqinë e flakës.

Brand TIZIANA TERENZI
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Forum