Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
5.70 €

keyword.

N/A

Sasia

Apliko

Sprej për fiksimin e grimitKrijon një film të hollë,të padukshëm duke e fiksuar grimin dhe duke e bërë atë të qëndroj gjatë dhe të jetë rezistent ndaj përshkllirjës e djersitjes ndaj temperaturave të larta.Shperndarja fine dhe e njetrajtshme e këtijë produkti nuk lejon shfaqjen e njollave.Lehët mund të largohet duke përdorur ndonje pastrues per grim.E përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.Udhëzimet për përdorim:Pasi të keni përfunduar grimin,spërkateni fytyrën me këtë produkt në menyrë të barabart në një distanc 30 cm me sy të mbyllur.Prisni derisa të thahet plotësisht.

Brand AURA
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum