Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 1
61.30 €

Ngjyra

010
055
030
055

Sasia

Apliko

Një pararendës në artin e natyrës, Dior përtërin dhe zgjeron ekspertizën e tij me Diorskin Nude Air: një serum pa peshë, ultra-fluid aq i lehtë dhe i dobishëm sa një frymë e ajrit të pastër, për një pamje të përmirësuar me korrigjim të plotë. Ashtu si pas një dite në ambientet e jashtme të shkëlqyera, pamja ka gjithë bukurinë e freskët dhe rrezatuese të një shkëlqimi natyral të shëndetshëm.

Brand DIOR
Ngjyra 030
Fytyra N/A
Forum