Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
44.59 € 63.70 €

Madhësia

N/A

Sasia

Apliko

Një shpirt i egër për njeriun e sotëm, i vendosur, i sofistikuar dhe i sigurt në vetvete. Hapet me aromë miqësore dhe pikante me xhenxhefil. Vazhdon me aroma pikante dhe mbyllet me nota orientale të patchulit dhe temjanit.

Brand ARMANI
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum