Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
107.40 €

Madhësia

30 ML 350 BISQUE
100 ML 350 BISQUE
50 ML 350 BISQUE

Sasia

Më njofto kur produkti ka stok

Apliko

Giorgio Armani prezanton Sì Eau de Parfum Intense si aromë femërore pasionante, butësisht e fuqishme, pohuese dhe pa dyshim aromë femërore.Shtimi i Vanilla absolute në përshtypjen fillestare të Sì Intense është një pikë e rëndësishme ndryshimi në eau de parfum.Sasi e dyfishtë e një likeri ekstremisht joshës të zi, me vetëm një aluzion të freesisë së butë, dhe një kombinim të parfumit joalkoolik intensiv pa kohë.Një parfum pasioni, butësisht i fuqishëm, pohues dhe pa dyshim femëror.

Brand ARMANI
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Forum