Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
97.30 €

Madhësia

30 ML
50 ML
80 ML

Sasia

Apliko

Scandal by Night Eau de Parfum ka një përbërje femërore, sensuale dhe skandaloze. Shënimet e saj krijojnë një varësi të pastër, një bashkim mendjemprehtë midis mjaltit dhe tuberozës. Mbidoza e mjaltit kujton Scandal Eau de Parfum, por tani ajo bashkohet me fasule tuberoze, sandale dhe tonka, për një krijim gjithnjë e më të parezistueshëm.

Brand JEAN PAUL GAULTIER
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum