Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
32.70 €

Ngjyra

501
502
503
505
506
507
510
511
517
521
522
514
515
519
520
516
526
509

Sasia

Apliko

Një buzëkuq pa peshë, me mbulim të plotë mat, i cili i jep buzëve qendrueshmeri te gjatë dhe butësi kadifeje. Një përzierje unike e dyllave dhe vajrave shkrihet dhe shndërrohet në një pluhur ultra të hollë, me peshë të fortë, ndërsa pigmentet sferike notojnë nëpër buzë për të mjegulluar papërsosmëritë. E disponueshme në 24 hije të frymëzuar nga jeta e gjallë e natës e Tokios, kjo buzëkuq që bën deklarime ofron tetë orë me ngjyra të pasura dhe butesi kadifeje

Brand SHISEIDO
Ngjyra 501
Fytyra N/A
Forum