Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
36.19 € 51.70 €

Madhësia

30 ML
50 ML
75 ML

Sasia

Apliko

Nomade Eau de Toilette mishëron gra liridashëse: moderne, me diell dhe natyrore me elegancë të përjetshme.Një interpretim me diell i Eau de Parfum. Ndërtuar mbi ëmbëlsinë e gjallë të Litchit dhe nuancat e lules së shumëfishtë të Freesias, të cilat plotësojnë karakterin e myshkut të lisit dhe forcojnë shënimet e kësaj arome të ndritshme.

Brand CHLOE
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum