Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
46.90 €

keyword.

50 ML

Sasia

Apliko

Kjo krem ??nate kombinon përbërës shumë të efektshëm për mbrojtjen e qelizave me antioksidantë për të mbrojtur dhe stimuluar qelizat tuaja në një nivel molekular. Kjo ju mundëson të luftoni stresin ditor, dhe mbështet lëkurën tuaj. Ekstraktet e magnolisë veprojnë thellë në lëkurë, duke ndihmuar në parandalimin e dekompozimit të strukturës së elastinës dhe kolagjenit. Grimcat e pastra të mëndafshta, vajrat e zgjedhur dhe lagështia freskuese përkëdhelin lëkurën, duke e bërë atë të butë dhe duke zvogëluar dukshëm pamjen e linjave të imëta. Për lëkurën rinore, të freskët dhe të lëmuar që ndihet mrekullisht e butë.

Brand DECLARE
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum