Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
97.90 €

Madhësia

30 ML
50 ML
100 ML

Sasia

Apliko

Përbërja simbolizon aromën e dashurisë, joshjes dhe epshit, të paraqitur me një shishe në ngjyrë të kuqe rubini.

Brand DOLCE & GABANNA
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum