Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
51.80 €

Madhësia

100 ML
30 ML
50 ML

Sasia

Më njofto kur produkti ka stok

Apliko

E ndritshme dhe energjike, Her Blossom është një letër dashurie drejtuar Londrës në lulëzim.Nënshkrimi gurmand i Eau de Parfum-it origjinal, i mbështjellë me shënime të ndritshme të lules së kumbullës.Shkëndijë, kaptivuese, me shpirt të lartë.

Brand BURBERRY
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum