Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
73.57 € 105.10 €

Madhësia

100 ML 140 PORCELAIN
50 ML
30 ML 140 PORCELAIN

Sasia

Apliko

Kjo aromë me shkëlqim të lules është ndërtuar rreth një dueti të gazuar të jaseminit dhe kopshtisë,dhe ngrohur nga pyje të pastra si bazë - një tributë për orën e artë të Mesdheut. Koleksioni Gioia kap gëzimin e natyrës dhe çdo aromë është një tributë për aspektet e ndryshme të Mesdheut.

Brand ARMANI
Ngjyra 140 PORCELAIN
Fytyra N/A
Forum