Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
41.44 € 59.20 €

Madhësia

30 ML

Sasia

Apliko

Një kombinim i luleve të lehta dhe të ndritshme portokalli në majën e sipërme, lule vjollce sensuale dhe të butë në zemrën e aromës, dhe një bazë prej druri të sandalit të gjitha të shtuara në aromë. Përbërja është njëkohësisht e gjallë dhe dinamike me një sensualitet të thellë që rritet dhe intensifikohet.

Brand CALVIN KLEIN
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum