Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
82.60 €

Madhësia

100 ML 140 PORCELAIN
60 ML 140 PORCELAIN
40 ML 140 PORCELAIN

Sasia

Apliko

Një parfum univerzal i papërcaktuar me një gjini apo kohë, Gucci Mémoire d’une Odeur është një eliksir që kapërcen gjininë sipas individualitetit të tij. Kamomili romak është i strukturuar me petale jasemini korale indiane për butësi, musk të çmuar për thellësi, dhe pyje fisnike - përfshirë dru sandali të ngrohtë, të ndritshëm dhe dru kedri të ajrosur dhe delikat.

Brand GUCCI
Ngjyra 140 PORCELAIN
Fytyra N/A
Forum