Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
92.50 €

Madhësia

30 ML 055
50 ML 055
75 ML 055

Sasia

Apliko

Kjo aromë përmban shënime me elegancën e pakujdesshme të papajasë ekzotike që bashkohet me gjethen delikate vjollce dhe jaseminin joshës. Në zemrën e saj, shënimet e petaleve të trëndafilit dhe zambakut të luginës kapin thelbin e një feminiteti të pakursyer. Baza lëkundet me energjinë ngazëllyese të trëndafilit bvlgari, myshkut të bardhë dhe ambergris.

Brand BVLGARI
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Forum