Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
56.70 €

keyword.

N/A

Sasia

Apliko

Dramatically Different™ Moisturizing BB-gel kombinon 8 orë hidratim pa vaj me Teknologjinë Transformuese të Lirimit të Ngjyrave TT që jep një pastrim të pastër të ngjyrave për të përsosur dhe unifikuar tonin e lëkurës. Aktivët e përqendruar në koncentrat ndihmojnë në rishqyrtimin e lëkurës dhe zvogëlojnë pamjen e poreve. Refinon lëkurën, duke e lënë atë shkëlqyese.

Brand CLINIQUE
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum