Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
30.05 € 60.10 €

keyword.

350 BISQUE

Sasia

Apliko

Ky serum me veprim të shpejtë ndihmon në qetësimin e lëkurës dhe zvogëlon dukshëm skuqjen pasi forcon barrierën mbrojtëse natyrore të lëkurës për të ndihmuar në stabilizimin e lëkurës. Forcon lëkurën kundër ngacmuesve të jashtëm dhe e bën atë të duket më elastike.

Brand ORIGINS
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Forum