Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
216.00 €

Madhësia

50 ML

Sasia

Apliko

Një aromë lulesh për gra është një udhëtim nëpër kohë i bollshëm me lule të bardha dhe tuberozë, e cila mishëron dashurinë fizike në gjuhën e luleve dhe ishte e ndaluar për gratë e reja në Rilindje për shkak të vetive të saj të forta sensuale.

Brand DOLCE & GABANNA
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum