Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
12.70 € 25.40 €

keyword.

055

Sasia

Apliko

Kur përzihet me një sasi të vogël uji, pluhuri i butë shndërrohet në një shkumë delikate, e cila heq përbërjen, qelizat e vdekura të lëkurës dhe papastërtitë butësisht dhe tërësisht.

Brand DECLARE
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Forum