Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
15.50 €

keyword.

055

Sasia

Apliko

Ky tonifikues pa alkool me një efekt mat të menjëhershëm pastron lëkurën tuaj, heq sebumin e tepërt dhe rafinon poret. Lëkura është përgatitur në mënyrë optimale për trajtimin e mëposhtëm. Përdorimi i rregullt ndihmon për të parandaluar të metat. Për një pamje të pastër me një fund mat.

Brand DECLARE
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Forum