Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
24.85 € 35.50 €

Ngjyra

175 ML 350 BISQUE

Sasia

Apliko

Ky sprej pa vaj ju premton një ngjyrë të hijshme të artë duke ruajtur tonifikimin dhe elasticitetin e lëkurës.

Brand LANCASTER
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Forum