Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
19.90 € 44.30 €

keyword.

Sasia

Apliko

Locion spërkatës për fëmijë për aplikim në lëkurë të lagur dhe e qëndrueshme ndaj ujit. Formula me mbrojtje të lartë - SPF 50.Lancaster ka shpikur kremin e diellit ideal për fëmijë, produktin e parë të padukshëm si sprej që mund të aplikohet në kohë rekord, madje edhe në lëkurën e lagur, pa lënë gjurmë.

Brand LANCASTER
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum