Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
70.00 € 113.40 €

Madhësia

125ML 02 IVORY
50ML 02 IVORY
75ML 02 IVORY

Sasia

Më njofto kur produkti ka stok

Apliko

Fryma e qetë, e rastësishme e Kodit Colonia nuk provokon, por ofron përbërës të bukur dhe një përshtypje të cilësisë. Një kombinim i shënimeve të agrumeve — bergamot, mandarina, spec të kuq dhe përzihen me nota të mesme aromatike të sherebelës, me lule dhe lulëzim të portokallit.

Brand ARMANI
Ngjyra 02 IVORY
Fytyra N/A
Forum