Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas

Faturimi, anulimi, dhe porositë e modifikuara

Pyetjet e faturimit

Për sigurinë dhe mbrojtjen tuaj personale, EBC SHOP do të autorizojë paraprakisht shumën e plotë të blerjes tuaj plus taksën e aplikueshme të shitjes dhe transportin për të verifikuar adresën tuaj të faturimit dhe informacionin e kartës së kreditit. EBC SHOP do të mbledhë pagesa dhe do të postojë shumën aktuale të blerjes vetëm kur porosia juaj dërgohet nga depoja jonë.

Statusi i porosisë dhe porositë e modifikuara

-Para se të përfundoni porosinë tuaj, mund të shikoni përmbajtjen dhe shumën totale në shportën tuaj të blerjes. Pasi të jetë përfunduar me sukses, porosia do të jetë në një status “E pranuar".
-Porosia juaj është "Në dërgesë", kur hyn në procesin e transportit deri tek ju.
-E vetmja kohë që ju mund të anuloni ose modifikoni porosinë tuaj është gjatë statusit "E pranuar".
Klikoni këtu për më shumë detaje rreth statusit tuaj të porositjes
Për më shumë informacion mbi kthimet, ju lutemi vizitoni seksionin tonë “Politikat e Kthimit”.
Forum