Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas

Kostot e Transportit dhe Koha e Dorëzimit

Më poshtë janë opsionet dhe kostot e metodës së transportit. Ju lutemi referojuni njoftimeve tuaja për porosinë dhe blerjen (email ose mesazhe celular) për informacionet më të azhurnuara.

Kostot e metodës së transportit

Porositë me vlerë 39.90 euro e më shumë ; FALAS
Porositë nën vlerë 39.90 euro ; 2 euro
Dërgesë e garantuar për 2 ditë pune ( 48 orë )

Ditët e biznesit dhe pushimet

Të gjitha dërgesat përpunohen dhe dërgohen të hënën deri të shtunën, duke përjashtuar festat.
Bazuar në metodën e transportit të zgjedhur, nëse porosia bëhet pas kohës së ndërprerjes, ajo do të përpunohet ditën tjetër të punës.
Porositë nuk dërgohen nga qendrat tona të shpërndarjes gjatë festave të mëposhtme :
Dita e Vitit te Ri
Dita e Pavarësisë
Festa e Fitër/Kurban Bajramit
Dita e Punëtorit
Forum