Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas

Politika e Kthimit

Nëse nuk jeni plotësisht të kënaqur me një blerje për ndonjë arsye, ju lutemi rishikoni politikat e kthimit, rimbursimit dhe shkëmbimit tonë më poshtë për blerjet e EBC SHOP.
Produktet duhet të kthehen nëse produkti nuk hapet, në gjendje të re, të papërdorur. EBC SHOP monitoron aktivitetin e kthimit për abuzime dhe rezervon të drejtën të kufizojë kthimet ose shkëmbimet në të gjitha rastet.
Shpenzimet e lidhura me të gjitha rimbursimet do të hiqen kur transaksioni të përpunohet.
Të gjitha kthimet i nënshtrohen vlefshmërisë dhe aprovimit në diskrecionin e EBC.

Blerjet EBC SHOP

Blerjet EBC SHOP mund të kthehen lehtësisht në cilindo nga dyqanet tona EBC për përpunim të shpejtë (me anë të kuponit fiskal brenda porosisë) ose me postë (ndiqni procedurat e kthimit të përshkruara më poshtë).
Na vjen keq për faktin se nuk jemi në gjendje të paguajmë tarifat e transportit tuaj origjinal, nëse aplikohet, përveç nëse kthimi ishte rezultat i gabimit tonë.
Ju lutemi lejoni deri në dy javë që kthimi juaj të përpunohet nëse dërgohet me postë. Do të merrni një konfirmim me email pasi të jetë përpunuar kthimi juaj. Institucionet financiare mund të marrin më shumë kohë për të pasqyruar transaksionin.
Forum