Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas

Të pasionuar pas kozmetikës dhe bukurisë? Keni menduar ndonjëherë të drejtoni biznesin tuaj të kozmetikës? Pse të mos bëheni franshizë e kompanisë më të madhe të kozmetikës në Kosovë, EBC Cosmetics ?
EBC tani është duke e zgjeruar biznesin edhe në formë franshize në të gjithë Kosovën.
Ne ofrojmë akses në një gamë të gjerë produktesh kozmetike të klasit botëror, një emër të ndërtuar që 30 vite dhe një model biznesi që ka pasur dekada suksesi pas tij.
Jemi kompania lider e kozmetikës në Kosovë me një profil jashtëzakonisht të lartë të markës, të cilën kemi vendos ta ndajmë edhe me franshizë.

Të interesuarit për bashkëpunim për me shumë informacione, thjeshtë shkarkoni dhe plotësoni formularin e kërkesës dhe na e dërgoni në email-in tonë [email protected]. Poashtu nëse keni ndonjë pyetje, na kontaktoni!

Forum