Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
250.00 €

Madhësia

100ML 350 BISQUE
50ML 350 BISQUE

Sasia

Apliko

Veshja luksoze e ditës, një aromë e gjallë dhe e sofistikuar. Një plotësues perfekt i Amouage Gold.

Brand AMOUAGE
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Forum