Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
69.90 € 99.60 €

Madhësia

100ML 140 PORCELAIN
30ML 140 PORCELAIN
50ML 140 PORCELAIN

Sasia

Apliko

Duke kapur frymën e grave bashkëkohore, të shumëllojshme dhe autentike të Guccit, shënimet e Bloom me tuberozën natyrale dhe Jasminen krijojnë një aromë të bardhë lulesh të pasur dhe të papritur në lëkurë.

Brand GUCCI
Ngjyra 140 PORCELAIN
Fytyra N/A
Forum