Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
11.00 €

Ngjyra

01
02
03
04

Sasia

Apliko

Laps automatik me mini krehër. Waterproof.Maja e hollë lejon aplikim super të përcaktuar për vetullat të skalitura. Përbërja mundëson lëshuarje të përsosur ngjyre dhe siguron linja të sakta dhe intensive.

Brand PUPA
Ngjyra 01
Fytyra N/A
Forum