Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
108.30 €

Madhësia

100ML 103N
30ML 103N
50ML 103N

Sasia

Apliko

Sì Eau de Parfum është një shpërblim për feminitetin modern, një kombinim i papërmbajtshëm i hirit, forcës dhe shpirtit të pavarur.Një parfum joalkoolik modern i rikrijuar, Sì hapet me nektarin e kaltërosh të thellë që butë i kthehet floraleve të pasura me ajër.Një bazë prej druri bjonde të butë shton butësi ndërsa shtron aromën për një shteg të zgjatur dhe të veçantë.

Brand ARMANI
Ngjyra 103N
Fytyra N/A
Group Id A-001280
Forum