Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
98.70 €

Madhësia

100ML 103N
200ML 103N
60ML 103N

Sasia

Apliko

Saluvage është një përbërje tërësishtë e freskët që është e papërpunuar dhe fisnike njëkohësishtë. Përbërësit natyrorë mbizotërojnë ndërsa shënimet kryesore rrezatuese shpërthejnë freskinë me lëng të bergamotit Reggio di Calabria. Ambroksani, i cili rrjedh nga ambergrisi i çmuar, lëshon një shenjë të fuqishëm prej druri.

Brand DIOR
Ngjyra 103N
Fytyra N/A
Group Id A-012864
Forum