Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
35.20 €

keyword.

094 TRINIDAD BLACK
254 CAPTIVATING BLUE
594 INTENSE BROWN

Sasia

Apliko

Lapsi thelbësor për një linjë krejtësisht të butë, të përzier me veshje shumë të gjatë. Formula e tij përmban silikone të paqëndrueshme për ngjyra të theksuara, konsumim rekord dhe rezistencë të shkëlqyer ndaj ujit.

Brand DIOR
Ngjyra 094 TRINIDAD BLACK
Fytyra N/A
Group Id A-013255
Forum