Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 1
34.90 € 58.50 €

Madhësia

30ML

Sasia

Apliko

Beauty është një aromë femërore me lule që ka akorde kryesore me lule të bardha , misk dhe qelibar, të cilat funksionojnë më mirë për pëdorim gjatë pranverës. Kapaku është i rrumbullakosur dhe elegant, me një stilim minimalist.

Brand CALVIN KLEIN
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum