Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
55.30 €

Ngjyra

2W2 RATTAN
3W1 TAWNY
SPICED SAND 4N2
CREAMY VANILLA 03
CREAMY TAN 05
MEDIUM DEEP 07
IVORY NUDE 1N1
DESERT BEIGE 2N1
IVORY BEIGE 3N1
DAWN 2W1

Sasia

Apliko

Mbulimi plotë. Vetëbesim i plotë. Dhe fuqia qëndruese 24-orëshe. Kjo përbërje me qëndrim të gjatë, e përsosur dhe e formuluar me pothuajse 30% pigment, siguron mbulim të plotë fshehës kudo që të keni nevojë për të,ne fytyrë apo në trup,tattootë,shenjat,venat, njollat ??e diellit dhe hiperpigmentimet tjera. Natyral. I qëndrueshëm ndaj ujit. Përfundim mat.

Brand ESTEE LAUDER
Ngjyra DESERT BEIGE 2N1
Fytyra N/A
Group Id A-014341
Forum