Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
105.20 €

Madhësia

30ML 350 BISQUE
50ML 350 BISQUE
100ML 350 BISQUE

Sasia

Apliko

Zbuloni aromën e re femërore të Giorgio Armani, Kjo aromë me lule,xixëlluese, frutore, me shënime të trëndafilit dhe vaniljes me dru u krijua për gruan që është e pasionuar, femërore dhe e lirë.Sì Passione shton një dimension të ri personalitetin femëror të aromës Giorgio Armani - me fjalët e tij, një kombinim i papërmbajtshëm i hirit, forcës dhe pavarësisë së shpirtit. Thuaj Sì te Passion.Ngjyra e kuqe e mrekullueshme e shisheve është emblematike e qëndrimit dhe esencës së Sì Passione.

Brand ARMANI
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Forum