Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
69.90 € 107.50 €

Madhësia

100 ML 02 IVORY
40 ML 350 BISQUE
60 ML 02 IVORY

Sasia

Apliko

Mashkulli i Roberto Cavalli meritonte një aromë në sinkronizim me perspektivën e tij unike, një lajtmotiv në mënyrën e tij të jetës. Një aromë ekskluzive aromatike me dru oriental, një kombinim i përbërësve të çmuar që krijojnë një harmoni të përsosur midis sofistikimit të përjetshëm italian dhe guximit të guximshëm. Roberto Cavalli Uomo, aromë për njeriun që po kompozon jetën e tij

Brand ROBERTO CAVALLI
Ngjyra 02 IVORY
Fytyra N/A
Forum