Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
31.00 €

Ngjyra

19
1
3
N/A
10
21
24
52
70

Sasia

Apliko

Lip Design Lip Styler, lapsi me shumë qëllime për të theksuar, ngjyrosur ose skajuar konturin e buzëve në një gjest të zotëruar dhe ultra-preciz.

Brand YVES SAINT LAURENT
Ngjyra 1
Fytyra N/A
Forum