Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
64.60 €

Madhësia

200ML

Sasia

Më njofto kur produkti ka stok

Apliko

Sì Eau de Parfum është një shpërblim për feminitetin modern, një kombinim i papërmbajtshëm i hirit, forcës dhe shpirtit të pavarur.Një parfum joalkoolik modern i rikrijuar, Sì hapet me nektarin e kaltërosh të thellë që butë i kthehet floraleve të pasura me ajër.Një bazë prej druri bjonde të butë shton butësi ndërsa shtron aromën për një shteg të zgjatur dhe të veçantë.

Brand ARMANI
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-001575
Forum