Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
206.36 € 294.80 €

Madhësia

50 ML
100 ML

Sasia

Apliko

Neroli Portofino sjell fllad të freskët, ujë të gazuar dhe gjeth të harlisur përmes vajrave të freskët të agrumeve, shënimeve me lule dhe nëntokave të qelibarit.I spërkatur, por përmbajtësor, ky parfum është një rishpikje vibrante e një kolonje aromatike.

Brand TOM FORD
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum