Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
231.20 €

Madhësia

30 ML 350 BISQUE
50 ML 350 BISQUE
100 ML 350 BISQUE

Sasia

Apliko

Oud Wood ju mbështjell në ud të rrallë, erëza ekzotike dhe kardomom, pastaj ekspozon përzierjen e tij të pasur dhe të errët të sensualitetit

Brand TOM FORD
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Forum