Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
15.60 €

keyword.

055

Sasia

Apliko

Shprehja maksimale e vëllimit në qerpikët tuaj për një teprim të pakompromis!Vamp! Explosive Lashes ka një përbërje shumë të pasur të pasur dhe një brushë maksi ultra të butë, për të mbështjellur qerpikët tuaj dhe për t'i volummizuar ato me një bujari të paparë.Të gjithë qerpikët, madje edhe ato më të shkurtrat, theksohen dhe dalin në pah, duke marrë gjithë vëmendjen në skenë.

Brand PUPA
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Group Id A-016669
Forum