Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
15.60 €

keyword.

055

Sasia

Apliko

Volum spektakular – Linjë perfekte - Gjatësi e paimitueshme me trajtim fortifikues.Maskarë me një trajtim forcues që promovon rritjen natyrale të qerpikëve dhe i forcon ato me kalimin e kohës, duke i ndihmuar ata të jenë më të dendur dhe më voluminoz, për një pamje të parezistueshme.90% vërejnë që qerpikët e tyre janë më voluminoze *90% vërejnë që qerpikët e tyre janë më të gjatë *86% vërejnë që qerpikët e tyre janë më e trashë *83% vërejnë që qerpikët e tyre janë më e fortë

Brand PUPA
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Forum