Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
63.00 €

Madhësia

75 ML 02 IVORY
50 ML 350 BISQUE
35 ML SABLE
125 ML 350 BISQUE

Sasia

Apliko

Shënimet e para zbulojnë një nënshkrim të gjelbër modern dhe mashkullor duke sjellë një nxitje të freskisë me një përqendrim të paparë të përbërësve natyralë për një aromë mashkullor. Zemra elegante rrëshqitëse mbart strukturë dhe krijon një kontrast të guximshëm me majën e freskët.E thata e ngrohtë, luksoze e tharur me fasule Tonka sjell një kthesë varëse dhe përçon një mashkullori sensuale

Brand DIESEL
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Group Id A-018940
Forum