Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
49.50 €

Ngjyra

140 PORCELAIN
210 BIRCH
220 LINEN
230 ALDER
310 SILK
350 MAPLE
360 CITRINE

Sasia

Apliko

Një SHISEIDO i parë në formën e fondatinës me shpuzë që vetë-freskon grimin me teknologjinë ActiveForce. Sinkronizohet me lëkurën dhe ndihmon në rezistencën ndaj nxehtësisë, vajit të tepërt, lagështisë, ndotjes dhe lëvizjes së fytyrës për të mbajtur një përfundim natyral që zgjat 16 orë. Lëkura duket dhe ndihet e freskët gjatë gjithë ditës.

Brand SHISEIDO
Ngjyra 140 PORCELAIN
Fytyra N/A
Forum