Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
46.27 € 66.10 €

Madhësia

50 ML 140 PORCELAIN
90 ML 140 PORCELAIN

Sasia

Apliko

Një kombinim i ekuilibruar i livandos, barbarozës dhe rozmarinës mblidhen në zemër për një skaj aromatik. Patchouli i sofistikuar dhe benzoini tekstural sjellin një fuqi sensuale dhe qëndrueshmëri të gjatë, ndërsa vetiveri është shënimi qendror për këtë krijim modern mashkullor.

Brand GUCCI
Ngjyra 140 PORCELAIN
Fytyra N/A
Forum