Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
43.50 €

Madhësia

100 ML 055
60 ML 055

Sasia

Apliko

Aroma e shumanshme është e freskët dhe provokuese. Duke u mbështetur në trashëgiminë ikonike të CK ONE, ky aromë i ri është vegan, i bërë nga alkooli me origjinë natyrale dhe i mbushur me përbërës të rrjedhur nga origjina natyrore, duke e bërë këtë të parën 'të pastër' të Calvin Klein

Brand CALVIN KLEIN
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Forum