Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
170.00 €

Madhësia

100 ML

Sasia

Apliko

Kjo krijim u frymëzua nga një udhëtim në një nga grykët më të bukura të Italisë, Gjirin e Sorrentos. Ajo përfaqëson mbrëmje të lezetshme nga ajri i kripur i detit, i kaluar në një udhëtim rrugor nëpër këtë tokë që është fryt i traditave shekullore, me shijet e tij të këndshme, të guximshme dhe aromat e tij qiellore

Brand TIZIANA TERENZI
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum