Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
67.70 €

keyword.

N/A
N/A

Sasia

Apliko

Serumi më i fuqishëm i ndriçimit ndihmon në mënyrë të dukshme korrigjimin e njollave dhe shenjat e akneve, ndërsa parandalon pikat e errëta në të ardhmen. Shihni një ndryshim në largimin e -39% të pikave të errëta dhe shenjave të akneve në 12 javë.

Brand CLINIQUE
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum