Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
91.70 €

Madhësia

30 ML 350 BISQUE
50 ML 350 BISQUE
100 ML 350 BISQUE

Sasia

Apliko

Ocean di Gioia është një version i ri i famshëm i parfumit Acqua di Gioia (2010). Autorët e buqetës kanë kombinuar nuancat e luleve dhe frutave në një formulë nuhatëse. Në buqetë mbretëron zambak uji dhe trëndafila të ndriçuar nga një freski e gjallë e zambakut të luginës.Aroma magjepsëse me një sensualitet të rafinuar të formuar falë akordeve të drurit, të sandalit dhe miskut. Ocean di Gioia e vesh gruan në një vello freskuese dhe sensuale për të ndjerë fuqinë e saj joshëse. Aroma përputhet në mënyrë të përkryer me pamjet e verës dhe lë gjurmë të vazhdueshme.

Brand ARMANI
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Forum